This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Lidia Matei Romania Local time: 04:48 Italian to Romanian + ...
Jun 9, 2006
Sunt doar de cativa ani inscrisa pe acest site si nu am avut o activitate foarte constanta pana acum.
As dori sa stiu mai multe informatii despre ceea ce inseamna acest site, ce inseamna sa fiu inscrisa si sa platesc cota aceea anuala sau lunara si ce alte implicatii exista.
Mi-am propus sa am o activitate mult constanta, mai bine spus activa, insa as dori sa aflu cat mai multe.
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Dan Marasescu Romania Local time: 03:48 Member (2003) English to Romanian + ...
Pe scurt
Jun 9, 2006
Dragă Lidia,
Sunt multe de spus, poate de aia n-a răspuns nimeni încă. Nu pot să vorbesc în numele tuturor, dar, pentru mine, ProZ.com a fost şansa de a face parte dintr-o comunitate de profesionişti. Sună puţin vag, dar avantajele concrete sunt prea multe ca să le enumăr. Poate cel mai important dintre ele e vizibilitatea.
Cel mai bun sfat pe care pot să ţi-l dau e să te implici cât mai mult. Cu cât vei fi mai prezentă, cu atât site-ul îţi va fi ma... See more
Dragă Lidia,
Sunt multe de spus, poate de aia n-a răspuns nimeni încă. Nu pot să vorbesc în numele tuturor, dar, pentru mine, ProZ.com a fost şansa de a face parte dintr-o comunitate de profesionişti. Sună puţin vag, dar avantajele concrete sunt prea multe ca să le enumăr. Poate cel mai important dintre ele e vizibilitatea.
Cel mai bun sfat pe care pot să ţi-l dau e să te implici cât mai mult. Cu cât vei fi mai prezentă, cu atât site-ul îţi va fi mai util şi mai plăcut.
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Marcella Magda Romania Local time: 04:48 English to Romanian + ...
Prelungire Platinum
Jun 27, 2006
Aş avea o întrebare pentru colegii din Cluj: imi expira calitatea de membru Platinum si nu ştiu unde sa trimit copia dupa chitanţa şi celelalte date necesare pentru prelungire (dacă se poate, rog un nr. de fax).
Va mulţumesc,
Marcella
Subject:
Comment:
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free