This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Am vazut adineauri afisata o oferta de post pentru un traducator "in-house" la o agentie din Cluj. Am fost surprinsa din doua puncte de vedere:
1. Pozitiv: ca incepe sa vina Europa la noi si mai aud si de anglophonism in tara. Mie nu-mi placea ideea de francofonie la noi. A existat o vreme poate,limba noastra are aceleasi radacini cu franceza, dar zic eu ca de multi ani e mai vorbita si mai iubita engleza. Poate ma insel.
2. Foarte negativ - se cauta o persoana exclusiv cu limba mate... See more
Am vazut adineauri afisata o oferta de post pentru un traducator "in-house" la o agentie din Cluj. Am fost surprinsa din doua puncte de vedere:
1. Pozitiv: ca incepe sa vina Europa la noi si mai aud si de anglophonism in tara. Mie nu-mi placea ideea de francofonie la noi. A existat o vreme poate,limba noastra are aceleasi radacini cu franceza, dar zic eu ca de multi ani e mai vorbita si mai iubita engleza. Poate ma insel.
2. Foarte negativ - se cauta o persoana exclusiv cu limba materna engleza. Adica romanii nu mai au loc nici la ei in tara? Culmea este ca alte discriminari sunt vehement refuzate in text. Dar de ce discriminare de origine si limba? In plus romana nu preapare in lista de limbi a lor.
Cristiana, voi cunoasteti aceasta agentie?
Poate sunt eu acum prea subiectiva prin prisma experientei cu strainii, dar tot nu mi se pare drept.
Ma gandesc sa le scriu, dar astept parerea voastra.
Doreste numai "Platinum", dar inregistrat nu e si eu nu l-am gasit pe Google. O fi vreun privat?
Daca si pentru putinele joburi Romanesti mai trebuie "Platinum exclusiv" nu stiu ce sa mai zic.Sa fie ale voastre.
Numai bine,
Ruxi
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.