Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > | Powwow: Poznan - Poland
| | No i pora wrócić do rzeczywistości... | Oct 16, 2006 |
Dzięki Mariuszowi S. za organizację, Magdzie Dz. za identyfikację, pozostałym pałłałowcom za prezentacje oraz popołudniowo-wieczorne konwersacje.
Ps. Dla niewtajemniczonych - Plan przedstawia się następująco: styczeń = Wrocław, czerwiec = Opole. | | | Agiks Local time: 02:34 German to Polish + ...
Wrocław jak najbardziej.
Wielkie dizęki za organizację i konwersacje)))) | | | czerwiec - Opole | Oct 16, 2006 |
Planujemy zaprosić Was w ciepłej porze nad podopolskie jeziorko. Jest miejsce na ognisko, grille, są żagle, rowery wodne... Ale o wszystkim będziemy informować w stosownym czasie, gdy zima minie. Na razie powoli przygotowuję się do przybrania postaci przetrwalnikowej, bom na zimno wrażliwa. Pozdrawiam jeszcze raz! | | | ależ wy jesteście szybcy, ja dopiero zbieram się do podzękować a tu jusz zaplanowane najbliższ | Oct 16, 2006 |
Było mi bardzo miło poznać choć kilka z pewnie wielu więcej uroczych zakątków Poznania, za dobre śniadanie i nie tylko. .Koziołków wprawdzie nie zobaczyłam, ale widziałąm kaczki w stawie, a to zawsze coś:)
Dziękuję wszystkim obecnym za, miła atmosferę i ciekawe rozmowy a szczególnie Ginger i Jabberwockowi za przemiłą gościnę.
Ogólnie było ekstra, przyjemne z pożytecznym i chętnie piszę się na wszelkie następne pałłąły. Pozdrawiam wszystkich. | |
|
|
gato1 Local time: 02:34 English to Polish + ...
takie spotkanie, już czekam na następne. Wrocław? Super! | | |
submitnąłem 5 fotków ale raport od dwóch dni się nie pojawia. ile czasu oni go weryfikują? | | | anula Poland Local time: 02:34 English to Polish + ... a gdzie Brownisie? :-( | Oct 22, 2006 |
Drogi Organizatorze Powwowowy,
Ja tam byłam, miód i wino piłam, a Brownisiów za uczestnictwo nie dostałam.
Da się coś z tym zrobić? | | | równiez dzięki | Oct 22, 2006 |
Byłam w trakcie wysyłanie, że ja równiez dzięki, bylo miło itp., ale oczywiscie musiałam gdzies leciec i nie zdążyłam. w kazdym razie jesli zdążę i będzie to po drodze chętnie wstąpie na następny powwow. Cyborgowi dzieki za odp w necie, szkoda, że nie zdążyłam zagadać w realu, ale przynajmiej wiem z kim mam do czynienia. W takim razie next time. Ciągnę jeszcze innych, ale tradycyjnie są w locie, czyli siedzą w necie, ale trudno ich złapac w realu. Ciężkie to życie -... See more Byłam w trakcie wysyłanie, że ja równiez dzięki, bylo miło itp., ale oczywiscie musiałam gdzies leciec i nie zdążyłam. w kazdym razie jesli zdążę i będzie to po drodze chętnie wstąpie na następny powwow. Cyborgowi dzieki za odp w necie, szkoda, że nie zdążyłam zagadać w realu, ale przynajmiej wiem z kim mam do czynienia. W takim razie next time. Ciągnę jeszcze innych, ale tradycyjnie są w locie, czyli siedzą w necie, ale trudno ich złapac w realu. Ciężkie to życie - Jaber mnie pognębił swoim wykładem, licze tylko, że moze uda mi sie przeanalizować co będzie na BB jakkolwiek nienawidzę wszelkich instrukcji! No to pa! ▲ Collapse | |
|
|
ok, już wiem o co chodzi z tymi brownizami za udział. musze wypelnic 'attendance sheet'. prosze zatem wszystkich, ktorzy byli na powwowie o maila do mnie. w wiadomosci tej prosze o podanie: prozowego ID, imienia i nazwiska oraz informacji, czy Magda Dziadosz was na tym spotkaniu VerID-owała. email ten jest warunkiem otrzymania 200 b's.
pozdrawiam | | | Magda Dziadosz Poland Local time: 02:34 Member (2004) English to Polish + ... Nie, nie, Mariusz, to nie tak | Oct 23, 2006 |
W Attendance Sheet wpisujesz tylko numery prozowego ID (czyli numery profilów), nie musisz wpisywać nazwisk i W żADNYM WYPADKU nie wypełniaj rubryki VID (to już jest zrobione).
Numery ID możesz sam sprawdzić - najeżdżając na nazwiska uczestników zapisanych, na dole ekranu pojawi Ci się link do profilu i ostatnie cyferki w linku to ID. I nie zapomnij wpisać również siebie | | |
dzięki za wyjaśnienie. zatem poproszę tylko o info kto był, bo nie pamiętam wszystkich.
Magda - a czy można wypełnić ten sheet stopniowo (teraz bym wpisał tych, których pamiętam, potem kolejnych, którzy się przypomną itp.) czy trzeba za jednym razem wszystko? | | | Magda Dziadosz Poland Local time: 02:34 Member (2004) English to Polish + ... Za jednym razem wszystkich, | Oct 23, 2006 |
niestety... potem formularz zniknie | |
|
|
ok, czyli mam tyle: | Oct 23, 2006 |
Mariusz Stepien
Stanislaw Kulikowski
Cyborg
Monika Rozwarzewska
ceecee
Magda Dziadosz
Alina Mroczek
Romuald Pawlikowski
Szymon Metkowski
Gwidon Naskrent
Stanislaw Trojanowicz
Kristina Pehur
Jabberwock
anula
kitty_ab
johnrgcatlow
czyli pamiętam 16 osób (powyżej) plus 2 nie z proza, plus 3 towarzyszące | | | Ja też, ja też :-)))))) | Oct 23, 2006 |
ja też byłem ! | | |
dodaj michala labedzkiego i cath burbridge. bylismy, vid'a popelnilismy, niestedy czas gonil wiec nie zostalismy dluzej. | | | Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Powwow: Poznan - Poland Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |